Blogger Templates

-here am i-

-Past is my History,Today is my Presence, Future is my Dream-


Sometimes people are beautiful,Not in looks,Not in what they say.
JUST IN WHAT THEY ARE.
-Markus Zusak, I Am the Messenger-


shit la ingat dy!!!

shitla.!
mula2 je aku dh mencarut..
uhhh..!!!
kawan aku ar crte pasal ex aku..
baek2 hati n memory aku ni nk lupekan dy terus ingt n mngnggu emosi aku...
arrrghhh!! mmg aku x sukela..
aku xde la slhkan kawan aku tu..
aku taw dy just xcited nk brcrte je...
tp biasa la aku....hati tisu woo..!!
emm x pe2...
kuatkan semangat scha...
thinking positive,
keep smile...=)
ok..!!!




don't test me anymore la..

isy apa ni suke uji2 org..
ingat aku ni bahan uji kaji ke...
kang aku bla betul baru taw..
menyesal x terkata,gigit jari je la ko..
uhuhuhuh...
gegurl x suke aw cmni...
asyik diuji je..
taw la gegurl ni nakal,degil,keras kepala n suke melayan
tp
x perlula uji kaji tu...
ngeeeeee......xsuke aw...
ni nk mngedix2 ag ni ngn sume org....
biar taw cm ne gegurl gedix kan...

sumpah!!aku yg taip blog ni pon geli bile bhsakan diri gegurl...
uweekkkssss...!!!
k.bye!


"will you marry me"

...Assalamualaikum...


 


ouch...ouch..ouch..
'WILL YOU MARRY ME'
wow!!what the great proposal for the girl..
lau laki tanye dyorg cmni mmg la melompat sakan..
mmg suke giler la kan..!!
TP 
tidak aku woo...
mmg la aku suke.sumpah suke...!sape yg x sukekan,.
TP 
tula...cubela kowng pk balik disebalik proposal ni..
pk secara mendalam ok..
ni yg aku pk la n pandangan aku terhadap 'will you marry me'..
ouchh..(gaya gedix)
weyt...weyt....ingat kawen senang ke..
KOMITMEN kne tnggi wo..lau kowg ni jenis suke enjoy lupe kan je la dulu niat kowg tu nk kawen ok...
TANGGUNGJAWAB besar woo....lau kowng pon nk lunaskan tnggungjwab pd diri sendiri pon susah btter lupekanla niat korg tu...(snggup ke nk tnggung dosa ank org laen plk.)
EKONOMI kene kukuh woo...bukan la aku ni mata duitan ye..tidak ok!!pk la weyt dunia sekarang ni makin maju, barang-barang dapur contohnya dah naek harga aw..kowng nk bg ank bini kowng makan batu ka??dgn kehendak ank2 n bini2 ag..
ha ni paling penting..
didikan AGAMA...ha dah siap sedia ka mau mendidik n membimbing anak2 kowng n bini2 kowng dgn didikan yg cukup...salah didikan akhirat tuntut aw,..(xtakut ka)
ini la pandangan aku trhadap will u marry me sbb aku xde idea ag..pdhal slma ni mcm2 kot aku pk...
xpe2..t aku dah ada idea mmg akan akua kan update ag..
bnyak sebenarnya pasal hal ni...


MOGA AKU DIPERTEMUKAN JODOHNYA DENGAN ORG YG DAPAT MEMBIMBING AKU DUNIA DAN AKHIRAT SERTA MEMBIMBING KE JALAN YG LURUS..AMIN.


...wasalam...