Blogger Templates

-here am i-

-Past is my History,Today is my Presence, Future is my Dream-


Sometimes people are beautiful,Not in looks,Not in what they say.
JUST IN WHAT THEY ARE.
-Markus Zusak, I Am the Messenger-


paham ke x paham ni..

iSy x PhaM tOl akU NgaN mEreKa nI la..
DaH adA aWeK tP mAsIh MgHaRaP/ ConTaCt Yg Lama
aWEk bUkaN x CaNtEk,mMg CanTeK...
bOleH dI kAteGoriKan SupERb+GrGeOus lA
tP kEnapA Nk Yg lAmA..sTiLl mNgEjAr2 yG LaMa tU...
pDhAl DuLu dY yG pUtuSkan..
Uhh BaK kAtA pEpaTah.
...'DaH lUdaH JiLat Balik'...
nI sEmUA tRjaDi Pd aKu lA
aGaK rImAs la bIle dIGanGgu KeMbalI..
bUkaN aKu X rindU dY...iSy mMg RiNdUla...
gIlEr aH LaU xRinDu...hMpir 5 tAhUn tU bRcOupLe...bUkaN sEnaNg nK lUpEkan Aw..
mAkaN N tElAn mAsA JuGAk pe..
nOw,AkU tRy uNtuK jAuHKan DirI iNI dR dY N faMilY dy..
bUkaN nIaT aKu nK PuTuSkAn hUbuNGan SilAtArRaHIm uHh..
AkU cuMe X mAu fAmIlY dY bRhaRaP Pd akU je...
HaTI iNI dAH tAwaR nK bRcINta aG Aw...
sAKit Yg Di BerIkAn pOn LoM sEMbuh aG...
erGGGgggHhhHH sErIk2 nK bRciNta aG ni...
BaEk aKu TumPuKAN Pd ApA yG aKu nAk...
...BTW..
sEtiAla bIle dAh AdA pAsaNgan HiDUp Tu k..
xPeRluLA nK mNgaTaL  ..
HaRgaINya sEbaGai KekAsIh
bUkaN BaRAng yG hNyA mGhiAsi HiduP

tonight i wanna cry..i want release everything that stuck my heart 
i can't thinking wisely when my conditions like this..
sume perasaan jd satu bile masalah melanda..
missing,angry,sulking..
i dun't know where is my mistakes till all the problems arise during this time ...
i just can do to be more patient and pretend to smile in front others..
keep going smile til everything cool down...
nothing else i can't do til time by lapse

tEsTiNg..TesTiNg......tRY je..!


tajuk aku ari ni...try bakat yg trpedam...ihihihihi
caya atau tidak ni la hasil aku ..
melukis di saat aku dilanda kebosanan yg melampau...
dah bertahun aku try nk melukis tp ntah ape2 je yg aku akn lukis...
u see...^ i berjaya sketch muka org tw...
ha jgn tanye siapa ye di dalam gambar ni...
i maen sketch je aw..
agak2 boleh jd pelukis x..????