Blogger Templates

-here am i-

-Past is my History,Today is my Presence, Future is my Dream-


Sometimes people are beautiful,Not in looks,Not in what they say.
JUST IN WHAT THEY ARE.
-Markus Zusak, I Am the Messenger-


pelik..pelik.pelik..!!!

assalamualaikum...kum..kum..;)



first of all giler lama aku x update blog ni..
xsalah dari awal tahun kot..kotla kot..
hihihihih..
tajuk aku ari ni pasal PELIK.!
apa yg PELIK?
meh aku nk share n luahkan ni kat uolz sume...
PELIK tak kowmg bile ada manusia yg suke sgt mnyakiti hati ,prasaan dan mnganggu kehidupan org laen...?
bg aku PELIK la cz depa berperagai lagu tu..
isy.isy..isy...
bg aku depa jd cm tu ats sbb mereka mengalami tekanan jiwa atau ketidakan warasan akalan yg muncul tibe2...,TABIAT/HOBI
kurang kasih syg, tak taw apa kehendak dan keprluan dalam hidup serta yg paling penting ye insan2 sume..
TIDAK DAPAT MENGIMBANGI AKAL DAN HATI apabila membuat sesuatu tindakan...
 bagaimanalah agaknya kehidupan depa yg berperagai lagu tu?
menjadi persoalan ini..
kite ni hidup kat dunia nk mencari ketenangan hidup,keredhaan dari-NYA dan menjaga hubungan sesama manusia mahupun alam 
TETAPI..
mengapa masih wujud segelintir manusia yg berperangai begitu..?
isyy kne tukar kos camni...
cz nk mngkaji sifat dan tingkah laku manusia...
hihihihhi...
aku rasa sini jela palitan idea dancebisan pendapat aku..

HIDUP UNTUK MENCARI KEREDHAAN-NYA BUKAN MENCARI MUSUH SESAMA MANUSIA..
*peace*

-wasalam-