Blogger Templates

-here am i-

-Past is my History,Today is my Presence, Future is my Dream-


Sometimes people are beautiful,Not in looks,Not in what they say.
JUST IN WHAT THEY ARE.
-Markus Zusak, I Am the Messenger-


practical oh practical

first day-em xdela aku gemuruh mana nk strt prctical ni...cool n chill je...cume gelabah time drive je ar cz aq pecut hampir 110..mula2 aku masuk,supervisor aku briefing pasal task n ape kene buat..setiap pg kne sapu sampah kat kat office,sebelum balik buang sampah,keje dr isnin sampai jumaat..tu je la dy brief kat aku..
1st task aku kne buat record all sales from edaran tourism n tour bhd..naek juling mata aku nk semak satu2 no. invoice kat receipt tu..nk dekat 10x pon ada aku buka buku receipt tu..huhuhuhu...dr pg pai ptg tu la keje aku...
secong day-pg2 aku minta keje..dr xde keje btter ada keje..terisi masa kau tu...aku buat bnde yg sama tp untuk cmpny laen..tghari plk aku kne photostet fail2 cmpny yg dh siap...mak ai cm xnk bnyk plk an...kne plk mesin photostet tu jenis yg lama...jenuh aku sehelai demi sehelai aku kne photostet...aku rsa ada nk 10buah fail td dah aq brjaya photostet 4buah fail..sok pg ngadap lagi la bnde tu..jgn pai aku pngsan cz berdiri lama sgt udah...hahahahaha....ptgnya,boleh plk aku trlupe punch card,..isyyy geram betul aku nkgn diri aku ni...bndepnting pon leh lupe...aiyiooooo.....sok pg2 aku nk bertolak awal n tnye pasal punch card tu...
da......akan bersambung bile aku free.,.everyday akan ingt setiap tugasan aku...=)...<3