Blogger Templates

-here am i-

-Past is my History,Today is my Presence, Future is my Dream-


Sometimes people are beautiful,Not in looks,Not in what they say.
JUST IN WHAT THEY ARE.
-Markus Zusak, I Am the Messenger-


helo..helo..kopi dan milo..!!!!

assalamualaikum....
first of all nk ckap ni....WAH!DAH LAMA SEH TAK UPDATE BLOG....
ihihihhihh...
disebabkna kesibukan sepanjang mnggu exam aku tak de idea nk update ape..
yg ada kat kepala aku paper exam je...hope everything will be
 fine(my result)....
sepanjang aku tak UPDATE blog ni ,emmmm bnyk perkara berlaku dalam kehidupan aku...
first-sedih wo bile terkenang balik hari last kat kolej....pas ni mmg dah tak jumpe roomate2 aku yg ngek tu la..aku dah prctical,pastu part 6 t dah dok uma sewa..pastu masing2 akaa wat hal masing2..
emmmmmmm nama pon kehidupankan..
second-aku rindu sgt nk lepaking bersama kboomers..tgk muvie sama2..wat keje giler2...serious mmg rindu giler kat dyorg.(kne ketepikan perasaan sndiri untuk mnjga perasaan yg laen)..uhuhuhuhh
third-aq rase diri ni mcm dah berpunye tp siapakah org yg berjaya takluki aku tu..jeng..jeng..jeng....wait n c yeah bebey,..
forth-takut nk lalui ALAM PEKERJAAN..!
aku rase lau crte mmg x abis la....al-maklumla org bnyak ckp cm aku ni,tak de noktahnya...tp tu la yg mghappykan aku n buat otak aku brgerak....
k la aku nk chow dulu...
cu again yeah!da.....

No comments:

Post a Comment